Välkommen till min nya blogg!

Då var det på tiden att jag gör mitt första blogginlägg. Jag har haft en lång startstrecka och flera gånger suttit här och funderat på vad tusan jag ska skriva. Funderat fram och tillbaka på om jag verkligen ska blogga eller inte... Men nu sitter jag här igen och beslutat mig för att köra på. Hoppas att det finns några därute som vill hänga på!

Jag tog för en tid sedan beslutet att byta yrkesbana. Jag kände mig inte helt tillfreds i den situation jag var i och försökte hitta min plats gång på gång men kände efter ett antal år att det inte var rätt för mig. Livet är alldeles för värdefullt och för kort för att inte prova sina vingar och leva ut sina drömmar.

Jag funderade mycket och tankarna snurrade, vad ska jag hitta på! Nu när jag gått en universitetesutbildning och lite till, ska jag bara ta en annan väg? Svaret blev JA. För tänk om man skulle kunna livnära sig på ett intresse, något som man verkligen brinner för och tycker är jätte rolig?  vill jag gå miste om den chansen bara för att jag inte vågade prova? Endas jag själv kan förändra min situation. Med gott stöd hemmifrån så blev beslutet genast mycket enklare. Sagt och gjort, ett års fundering och planering ledde till att jag började min utbildlning till inredare i samband med föräldraledighet nr.2. Kanske inte optimalt alla gånger, men för mig och oss var det då jag såg chansen och jag tog den😀

 

Välkomna till min blogg!